-klik me-

Sunday, May 10, 2009

Bengkel Cantik Sihat Mak Dara...

Pada 09/05/2009, aku join bengkel anjuran Mak Dara produk.. kat Quality Hotel Kuala Lumpur..




Ni gift yg semua peserta dapat...




Bengkel dibuat dlm Raja Laut Ballroom...
Barangan mekap di taja oleh produk Farmasi.. produk dr Turki, dijamin halal.. kurang 2 tahun diperkenalkan di Malaysia, dan menjadi antara produk yg agak laris dan banyak duigunakan oleh mekap artis Malaysia..
Mak Dara dan Abby Abadi...
Mak Dara pada sesi pagi, sesi ni lbh tertumpu hal2 owang pompuan so aku tak join... panassss...!



Sesi paling best, tatarias bersama Deq Sha.. antara mekap artis paling 'in' kat KL skrg ni....

Aku bersama Abby Abadi... siap dia panggil aku dok dgn dia atas stage.. memang cantik dia ni..


Aku bersama penganjur yg jugak, reporter akhbar utama di Malaysia...


Bersama Deq Sha...

3 comments:

geecantik said...

Bestnya... Nanti Gee pun nak join gaklah kalau ada bengkel kecantikan. Kene belajar lagi. Banyak lagi ilmu yang Gee kene pelajari. Komen sikit tentang kursus ni ok ker. Ada ym tak.. nak yam dengan ulah nanti.. Kalau u Ym selalu kul brapa? Hari Apa?

geecantik said...

This Weekend i nak g Kuala Selangor nak join tak?

sHaH said...

nice blog bro..
that's y i become ur follower!!!